למי מיועד?

איפה?

אפליקציית Zoom

על האירוע
לכבוד יום העצמאות ה-75 למדינת ישראל, בתחילת חודש מאי התקיים וובינר ״עושות עצמאות״, שבו השתתפו כ-400 חוקרות וחוקרים!

מדובר באירוע ראשון מסוגו, המאחד לראשונה את מרבית מוסדות האקדמיה בארץ: תשע אוניברסיטאות ו-17 מכללות. בסמינר הרשת הוצגה טעימה של מחקר שנערך על ידי חוקרות באקדמיה, ובו הודגשה התרומה האדירה של החוקרות באקדמיה לפיתוח המחקר המדעי בישראל. כל זאת במטרה לשים את החוקרות באקדמיה על "המפה".

אנו גאות בחוקרות שלנו שלקחו חלק באירוע הזה, פרופ׳ עדי רדיאן מהפקולטה להנדסה אזרחית וסביבתית, וד״ר מירב אהרון גוטמן מהפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים.
קצת עליהן, פרופ׳ עדי רדיאן היא מרצה בכירה ביחידה להנדסת הסביבה מים וחקלאות. מחקריה עוסקים בטיהור מים ובטיפול במזהמים שונים.
ד״ר מירב אהרון גוטמן היא מרצה בכירה בפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים בטכניון והיו״ר האקדמי של החממה החברתית בטכניון.

לכתבה מלאה ב-ynet לחצו כאן

להרצאות המוקלטות מהאירוע לחצו כאן

הוועדה המארגנת של האירוע:
פרופ' ברכה שפירא, יו"ר וועדת אקדמיה במועצה לקידום נשים
פרופ' רחל ארהרד, יו"ר אפיק באקדמיה
פרופ' חיה לורברבאום -גלסקי, יו"ר הפורום של יועצות הנשיא/ה להוגנות מגדרית באוניברסיטאות
פרופ' דורית תבור, יו"ר הפורום של יועצות הנשיא/ה להוגנות מגדרית במכללות
ד"ר יעל פרואקטור, יועצת אקדמית, המועצה לקידום נשים במדע ובטכנולוגיה